B&R Inspectie en Advies

Geschiedenis

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vakkundig personeel
  • Persoonlijk contact

Over ons Geschiedenis

Geschiedenis

Met ruim 25 jaar ervaring op zak, opgedaan op de inspectieafdeling van een energiebedrijf dat later opging in Nuon, begonnen Wim de Best en Mar Remmelzwaal in 2004 hun eigen inspectiebedrijf in Katwijk. In 2005 werd het team uitgebreid met Johan van Veen, die mede-eigenaar werd. Het kleine pand waar B&R Inspectie en Advies de wortels heeft liggen, bood al snel te weinig ruimte. In vier jaar tijd volgden twee verhuizingen met het huidige pand aan de Oude ’s-Gravendijckseweg 6 als resultaat.

Het handhaven vanuit de overheid werd in de loop der jaren beter gestructureerd met normen en richtlijnen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid tot gevolg. B&R groeide mee en beschikt naast het SCIOS-certificaat, over een NEN-EN ISO 9001 en VCA certificaat.

B&R Inspecties en Advies is zowel op de zakelijke als particuliere markt actief en biedt een landelijke dekking. Doordat onze SCIOS-specialisten in verschillende regio’s wonen is de kennis van de lokale markt groot, zijn de lijnen kort en wordt het milieu vanwege de beperkte reisafstand minder belast.